Despre noi

After School Georgi

After-school-georgi

After School Georgi este locatia in care copilul dumneavoastra se va simti ca acasa. After school Georgi s-a infiintat pentru a oferi copilului dvs un mediu educational complet, dar si personal, unul din scopurile nostre fiind acela de a forma copiii dvs sa fie competitivi. In cadrul After school Georgi vom incerca sa cunoastem limitele fiecarui copil, respectand ritmul de invatare al fiecaruia. Prin metodele noastre de lucru, ne dorim ca obiectivul nostru sa fie indeplinit si anume: copilul sa astepte cu nerabdare ca a doua zi sa vina la after school Georgi pentru a-si desfasura activitatile zilnice alaturi de cadrele specializate dar si de prietenii noi pe care si-i vor face. In fiecare zi vor exista discutii libere pe teme educative de care cu siguranta se vor confrunta tot timpul in dezvolarea lor.

Ne dorim sa devenim cea mai buna institutie – after school care ofera programe educationale moderne, create de persoane calificate, cu experienta si care isi doresc sa le ofere copiilor tot ce este mai bun. Noi ca si echipa functionam pe principiul:
Ajunge cel mai sus cel care ajuta pe altul sa urce
 Zig Ziglar.

In etapa cresterii fiecarui copil, orice suport fie din partea familiei, a scolii sau a altor persoane prin  explicarea fiecarei intrebari puse de copilul dvs privitoare la mediul inconjurator, oamenilor, gesturilor sau lucrurilor pozitive ii este benefic in dezvoltarea lui ca viitor adult. Atasamentul fata de meseria noastra cu siguranta il veti simti cand ne veti pasi pragul casei si il veti vedea treptat cand rezultatele copilului dvs vor fi vizibil imbunatatite.

top