In vizita la Muzeul Antipa

After School Georgi

Ne mentinem obiceiul si va tinem la curent cu activitatile educativ-recreative pe care le desfasuram saptamanal.

Prin programul ” Exploram impreuna” am avut in aceasta saptamana ca punct de vizita Muzeul Antipa.

Vizitele pe care noi le organizam reprezinta o forma de cunoastere si de educare a copiilor, poate chiar mai interesanta si mai captivanta decat instruirea prin intermediul scolii.

Exponatele , pestera artificiala, Salile de Fosile, Insecte, precum si expozitiile de minerale si scoici si cea a fluturilor tropicali au fost cu adevarat spectaculoase pentru fetele noastre.

Stenderele in care sunt expuse cochiliile de moluste, tipurile de pene si blanuri care fac posibila interactiunea vizitatorilor cu deficiente de  vedere cu piesele muzeale( desi in mod obisnuit sunt interzise atingerii), noi le-am ajutat pe fete sa se ridice pentru a le atinge si au ramas impresionate de felul in care nevazatorii inlocuiesc aceasta vizita vizuala cu cea tactila.

Cum bucuria a fost pe masura asteptarii noastre, fetele ne-au spus ca in week-end isi vor ruga mamicile sa viziteze  din nou acest minunat Muzeu de Istorie Naturala.

Iar cum vacanta nu s-a terminat si proiectul „Scoala de Vara ” este in toi in luna august, asteptam toti parintii interesati sa ne contacteze la numarul de telefon 0734 929 917 pentru a beneficia de o zi de testare gratuita . Intampinam  parintii interesati de serviciile noastre din Cartierul Latin, Drumul Taberei, Prelungire Ghencea, Militari, Domnesti si nu numai cu o multime de surprize, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati in prealabil pentru a va programa vizita.

 

 

Tags

top