„Traieste sanatos, alege miscarea”!

Activitati distractive

Traieste sanatos, alege miscarea” este programul pe care After School Georgi l-a initiat saptamana aceasta.

Acest program se va desfasura de doua ori/saptamana in parcul Sf. Andrei iar principalul obiectiv  este acela de a-i face pe copilasi sa inteleaga beneficiile fizice si  psihologice ale sportului.

Dezvoltarea fizica a copilului poate fi stimulata usor cu o multime de jocuriidei si activitati distractive. Profitam  de faptul ca, la varste mici , copiii sunt un izvor nesecat de energie si ne-am propus sa ii ajutam  sa si-o consume constructiv, prin gimnastica de inviorare si prin jocuri care le  suscita interesul, dar care le  dezvolta totodata si musculatura sau sistemul osos, astfel incat  isi vor forma un organism puternic si un aspect fizic armonios.

Dupa terminarea gimnasticii am ales jocurile clasice ale copilariei precum: „Tara , tara, vrem ostasi!„, „Ratele si vanatorii„, ” Leapsa” care nu se demodeaza niciodata si sunt foarte indragite de copilasii nostri. Acestea sunt jocuri de exterior extrem de distractive si creative care ajuta din plin la dezvoltarea musculaturii si la mentinerea in forma a copilului.

Ni s-au alaturat o multime de copilasi de prin parc, in felul acesta distractia inzecindu-se!

 

Tags

top