Atelier pentru copii intre 0 si 2 ani

afterschoolgeorgi-atelier-pentru-copii.jpg

Dragi parinti,

after school georgi- atelier activitati copii

after school georgi-atelier activitati copii

Ne-am propus organizarea unor ateliere  cu activitati pe teme diferite adaptate nivelului de dezvoltare al copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani.

Cu ajutorul celor 5 simturi: auz,  vaz, gust, simt tactil, miros, copiii vor descoperi culori, sunete, senzatii si emotii care definesc fata colorata si ludica a lumii in care invatam sa traim.

Scopul acestui atelier este destinat observarii copilului de catre parinte pentru a realiza dezvoltarea pe toate planurile a acestuia.

Invitam toate mamicile in fiecare sambata, respectiv duminica de la ora 10:00 intr-o atmosfera calda, prietenoasa pentru a interactiona si povesti despre experientele traite alaturi de copilasii lor.

In urma acestor intalniri, parintii vor avea o mai buna interactiune fizica si emotionala cu copilul, ii vom stimula sa inventeze cat mai multe jocuri benefice, povesti adaptate copilului si chiar ii vom ajuta sa zambeasca mult mai des.

Durata unei sedinte este de o ora.

Sambata 10.05.2014, ora 10:00 va avea loc prima sedinta demonstrativa care este gratuita . Asadar, asteptam toate mamicile care doresc sa exploreze si experimenteze ceva nou.

Pentru confirmarea prezentei dvs. , sunati la : 0734929917

Va asteptam cu drag!

Tags

top